Tadic slaat om zich heen na Ajax-domper: Het is onacceptabel, onmogelijk

Tadic slaat om zich heen na Ajax-domper: "Het is onacceptabel, onmogelijk"

13-08-2018 06:48
142

Dusan Tadic is helemáál niet te spreken over de eerste wedstrijd van Ajax in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De Amsterdammers kwamen in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Heracles Almelo.

Het gezicht van Tadic stond na afloop op onweer. "Op vijftig procent winnen we van niemand", foetert de Serviër in De Telegraaf. "Heracles komt hier, vecht wel en pakt een punt. Het moet voor ons een grote les zijn. Als je voor Ajax speelt, mag dit niet gebeuren. Voor je eigen fans moet je altijd scherp zijn en honderd procent geven. Als we dat doen, hebben we geen zorgen. Maar nu verdienden we het niet om te winnen."

Tadic stoort zich aan het gebrek aan agressie en honger bij Ajax. "Heracles voelde steeds meer een kans te maken. Het is onacceptabel, onmogelijk. Je kunt niet altijd goed spelen. Maar er is nooit een excuus om je niet maximaal in te zetten."

Dinsdag krijgt Ajax alweer de kans op revanche. Dan komt Standard Luik op bezoek voor de return in de derde voorronde van de Champions League. Tadic: "Wat we tegen Heracles deden, was niet genoeg. We kunnen niet wachten tot iemand anders het voor ons opknapt. Dit is een wake-up-call voor iedereen. We kunnen allemaal goed voetballen, maar mógen niet gemakzuchtig zijn."