Done deal: Promovendus haalt Vloet naar Serie A

Done deal: Promovendus haalt Vloet naar Serie A

15-08-2018 19:57
20

Rai Vloet speelt dit seizoen zijn wedstrijden in de Serie A. De middenvelder gaat na een zeer opmerkelijke transfersoap aan de slag bij promovendus Frosinone.

Dat melden Italiaanse media. Frosinone zelf heeft de komst van Vloet nog niet via de officiële kanalen bevestigd, al is hij wel al te zien op foto's in het stadion van zijn nieuwe club. Vloet heeft naar verluidt voor vier jaar getekend in de Serie A.

En dus gaat Vloet niet aan de slag bij FC Chiasso, maar bij Frosinone. Drie weken geleden maakte NAC bekend dat Vloet verkocht was aan de Zwitserse club, maar al snel werd duidelijk dat van een transfer geen sprake was. Zijn vader Wiljan Vloet noemde de deal al dubieus. 

"Ik weet waarom het zo loopt en waarom het zo dubieus is, meer kan ik er niet over zeggen", zei hij tegen BN De Stem. "Dat is niet aan mij. Laten we het erop houden dat het een nieuwe transferstructuur is met een ander belastingstelsel."

Update 15/08/2018: Rai Vloet speelt komend seizoen in de Serie A bij Frosinone. De promovendus heeft de komst van de aanvaller bevestigd via de officiële kanalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie