Vader Wiljan Vloet noemt transfer van zoon 'dubieus': 'Ik weet waarom'

Vader Wiljan Vloet noemt transfer van zoon 'dubieus': 'Ik weet waarom'

03-08-2018 20:47
25

De klucht met Rai Vloet houdt aan. De door NAC Breda aan het Zwitserse FC Chiasso verkochte middenvelder verblijft momenteel in Italië, waar hij voor Frosinone lijkt te gaan spelen. Vader Wiljan Vloet noemt de gang van zaken 'dubieus'.

Dat Vloet niet voor het zieltogende Chiasso gaat spelen, maar voor het naar de Serie A gepromoveerde Frosinone lijdt haast geen twijfel. Wiljan Vloet wil er niet al te veel over kwijt. "Ik weet waarom het zo loopt en waarom het zo dubieus is, meer kan ik er niet over zeggen", zegt hij tegen BN De Stem. "Dat is niet aan mij. Laten we het erop houden dat het een nieuwe transferstructuur is met een ander belastingstelsel."

Volgens de regionale krant leert navraag dat de oud-trainer van onder meer FC Den Bosch, Roda JC en Sparta doelt op huismakelaars die in opdracht van de club, Frosinone in dit geval, als intermediair optreden. Frosinone zou via tussenpersonen geld hebben gestort op een Zwitserse bankrekening. NAC heeft Vloet derhalve verkocht aan FC Chiasso, dat hem via een ingenieuze constructie aan Frosinone wil verhuren.

NAC maakte vorige week nog trots melding van de transfer van Vloet naar Zwitserland. Niet veel later ontstonden er twijfels, omdat de voormalig PSV'er nergens werd gepresenteerd. De Brabanders benadrukken evenwel dat Vloet aan Chiasso is verkocht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie