'Pochettino dé favoriet in Bernabeu: Real Madrid wil profiteren van onvrede'

'Pochettino dé favoriet in Bernabeu: Real Madrid wil profiteren van onvrede'

29-10-2018 23:48
17

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino moet bij Real Madrid de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui worden, meldt The Sun maandagavond. De Koninklijke hoopt Pochettino naar verluidt voor het einde van november binnen te halen.

Real Madrid lijkt in te spelen op de onvrede van Pochettino. De Argentijn is onaangenaam verrast door de vertraging in de bouw van het nieuwe Tottenham-stadion en steekt zijn onvrede daarover niet onder stoelen of banken.

The Sun meldt dat er onlangs al een ontmoeting in Londen is geweest tussen vertegenwoordigers van Real Madrid en relaties van Pochettino. De Madrileense delegatie zou een positief advies hebben gegeven aan voorzitter Florentino Perez.

Op het moment van het gesprek was Lopetegui nog de trainer in Madrid, maar de Spaanse ex-bondscoach heeft maandagavond zijn verwachte congé gekregen. Santiago Solari vervangt Lopetegui de komende tijd op interimbasis. Antonio Conte leek de favoriet om in het Estadio Santiago Bernabeu aan de slag te gaan, maar de onderhandelingen met de Italiaan zijn naar verluidt in een impasse geraakt.