'Woedende Fenerbahçe-voorzitter stuurt selectie en staf met de bus naar Istanbul'

'Woedende Fenerbahçe-voorzitter stuurt selectie en staf met de bus naar Istanbul'

Gepubliceerd: maandag 10 december 2018 om 18:30ma 10-12-2018 om 18:30

Erwin Koeman en zijn spelers zijn door Fenerbahçe-voorzitter Ali Koç met de bus terug naar Istanbul gestuurd na de nederlaag bij Akhisarspor. De voorzitter was woest over het feit dat zijn ploeg onderuit ging tegen een degradatiekandidaat.

Koç annuleerde de vlucht die hij voor zijn selectie en staf geboekt had, meldt De Telegraaf. In plaats daarvan moesten de spelers en de staf in de bus plaatsnemen voor een rit van ongeveer vijfenhalf uur. Turkse media denken dat Koeman wel eens zou kunnen vertrekken bij Fener en verwachten dat er na het Europa League-duel tegen Spartak Trnava van donderdag duidelijkheid komt.

Koeman zelf was geschokt na de nederlaag in Akhisar. Door de zeperd staat Fenerbahçe op de zeventiende en voorlaatste plaats in de Turkse Süper Lig. "De uitslag is een schok voor onze spelers", zegt de opvolger van Phillip Cocu op de clubsite van Fenerbahçe. "Ze hebben te veel wedstrijden gespeeld en zijn moe, maar ze doen er alles aan in het veld. Als je geen wedstrijden meer wint wordt dat wel steeds moeilijker."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws