'NAC Breda dreigt publiekslieveling al na zes maanden kwijt te raken'

'NAC Breda dreigt publiekslieveling al na zes maanden kwijt te raken'

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 10:10ma 31-12-2018 om 10:10

NAC Breda dreigt zomeraanwinst Greg Leigh al na een halfjaar kwijt te raken. Volgens boulevardkrant The Sun heeft de linksback zich in de kijker gespeeld bij Charlton Athletic.

Leigh (24) signeerde in juni 2018 een driejarig contract in het Rat Verlegh Stadion. Sindsdien speelde de Engelse vleugelverdediger negen wedstrijden in de Eredivisie. Hij was goed voor twee assists. Leigh is uitgegroeid tot één van de meest populaire spelers bij NAC, dat na zeventien duels op de zeventiende plaats staat.

The Sun weet dat de Britse vleugelverdediger in de belangstelling staat van Charlton Athletic. Die ploeg, uitkomend in de League One, het derde niveau van Engeland, wil zich tijdens de winterse transferperiode versterken met een linksback. Leigh was eerder actief in de League One namens onder meer Bradford City AFC en Bury FC. 

Een verkoop van Leigh zou NAC wellicht de mogelijkheid bieden om zich op andere posities binnen het elftal te versterken. Pierre van Hooijdonk, sindskort als technisch adviseur verbonden aan De Parel van het Zuiden, gaf onlangs aan dat NAC van plan is zich te gaan roeren op de transfermarkt. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws