Update: 'Bayern verhoogt bod op Engels talent opnieuw en wil 39 miljoen betalen'

Update: 'Bayern verhoogt bod op Engels talent opnieuw en wil 39 miljoen betalen'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 13:39di 08-01-2019 om 13:39

Laatste update: dinsdag 8 januari 2019 om 13:41di 08-01-2019 om 13:41

Chelsea heeft een tweede bod van ruim 22 miljoen euro van Bayern München op Callum Hudsun-Odoi afgewezen. Dat meldt Sky Sports in Engeland.

Bayern zit al een tijdje achter het Engelse talent (18) aan, maar de onderhandelingen verlopen bijzonder moeizaam. Chelsea heeft aan de Duitse grootmacht laten weten dat Hudson-Odoi rond de veertig miljoen euro op moet brengen. Dat is bijna het dubbele van wat Bayern geboden heeft. Der Rekordmeister bood in eerste instantie vijftien miljoen, waarna ook het tweede bod van 22 miljoen is afgewezen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bayern bereid is om aan de vraagprijs van Chelsea te voldoen en er achttien miljoen bovenop wil gooien. The Blues zullen dus flink wat water bij de wijn moeten doen, of Bayern moet overstag gaan. Zeker is wel dat Hudson-Odoi het grote doelwit is voor Bayern deze transferwinter, schrijft Sky Sports.

Naast Bayern zijn ook RB Leipzig en Borussia Dortmund in Hudson-Odoi geïnteresseerd. De achttienjarige aanvaller speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Chelsea. Zijn contract loopt tot de zomer van 2020. 

Update 03/01, 14:01: Volgens Sky Sports heeft Bayern München een derde bod uitgebracht op Callum Hudson-Odoi van Chelsea. Der Rekordmeister zou bereid zijn meer dan 30 miljoen pond (ruim 33 miljoen euro) neer te tellen voor het Engelse talent. Het tweede bod van 22 miljoen euro werd eerder afgwezen. Het is de vraag of het derde bod wel genoeg is: Chelsea wil rond de veertig miljoen euro vangen.

Update 08/01, 13:39: Bayern München blijft hopen op de komst van Callum Hudson-Odoi. De Duitse recordkampioen heeft het bod op het Engelse talent opnieuw verhoogd, zo meldt Sky Sports. De Duitsers zijn bereid om 35 miljoen pond (39 miljoen euro) neer te tellen voor Hudson-Odoi. 

Lees ook: 'Bayern München concurreert met RB Leipzig om aanvaller van Chelsea'

Lees ook: 'Bayern heeft serieuze plannen en legt tweede bod neer voor Chelsea-talent'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws