Update: Willem II bevestigt Griekse dubbelslag: 'Geloven in hun potentie'

Update: Willem II bevestigt Griekse dubbelslag: 'Geloven in hun potentie'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 15:04do 17-01-2019 om 15:04

Laatste update: donderdag 17 januari 2019 om 15:05do 17-01-2019 om 15:05

Willem II lijkt op korte termijn twee aanvallende versterkingen te presenteren. Volgens Brabants Dagblad komt de Griek Vangelis Pavlidis over van het Duitse VfL Bochum. Ook Marios Vrousai lijkt de overstap naar Tilburg te maken.

De Tilburgers zien Pavlidis niet als de directe opvolger van de naar Dinamo Kiev vertrokken Fran Sol. De Tricolores zijn ook op zoek naar een nieuwe spits om het vertrek van Sol op te vangen. Daarvoor lijkt Samuel Armenteros kandidaat nummer één.

Het BD stelt dat de Griekse spits wordt gehuurd van Bochum en dat Willem II een optie tot koop heeft bedongen. In de eerste seizoenshelft werd Pavlidis ook al verhuurd, toen aan Borussia Dortmund. Daar speelde hij in het tweede elftal en was hij goed voor twee goals in vijftien competitiewedstrijden. Voor de hoofdmacht van Bochum kwam Pavlidis tot vier wedstrijden. Hij debuteerde in het eerste van Bochum onder leiding van Gertjan Verbeek. Verder speelde hij in verschillende jeugdelftallen van Griekenland.

Ook de Griek Vrousai is onderweg naar Willem II. Hij komt over van Olympiakos. Willem II verstuurde eerder donderdag al een mysterieuze tweet met de hashtag transfers. De twee Grieken zijn inmiddels ook al met Willem II-shirt op de gevoelige plaat vastgelegd. De deal is echter nog niet officieel bevestigd.

Update 17/01, 15:04 uur: Willem II heeft de komst van de Grieken Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis bevestigd. De twee worden gehuurd, de club heeft bij beide spelers een optie de spelers definitief aan zich te binden. "Vangelis hebben wij al sinds de zomer op onze radar. Toen is het ons helaas niet gelukt naar Tilburg te halen, nu gelukkig wel. Ook Marios is een zeer talentvolle jongen. Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers", aldus technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws