'Tweespalt dreigt bij Real Madrid: Solari moet vege lijf redden tegen Ajax'

'Tweespalt dreigt bij Real Madrid: Solari moet vege lijf redden tegen Ajax'

04-03-2019 07:54 Laatste update: 08:31
35

Het trainersavontuur van Santiago Solari bij Real Madrid lijkt wel eens vroegtijdig te kunnen eindigen. De Spaanse sportkranten Marca en AS besteden uitgebreid aandacht aan de crisis bij de komende tegenstander van Ajax in de achtste finale van de Champions Leaue.

Volgens AS neemt de druk op Solari steeds meer toe, nadat zijn elftal een gelaten indruk maakte in de Clásico's met FC Barcelona. De clubleiding zou zelfs stevig twijfelen of de Argentijn wel de juiste man is. Dat komt mede door het feit dat het niet langer botert tussen een groot deel van de selectie enerzijds en Solari anderzijds, schrijft Marca.

Solari wekte onder meer verbazing door Gareth Bale plots een basisplaats te geven in het competitieduel met Barça van zaterdag. De Welshman vormt steeds meer een eilandje in de Madrileense kleedkamer en de beslissing om met hem te beginnen werd dan ook niet begrepen. Tot overmaat van ramp kon Bale geen potten breken en werd hij onder een luid fluit concert gewisseld. Al voor het einde van de wedstrijd vertrok hij uit het Estadio Santiago Bernabéu.

Solari deed tegen de Catalanen uit wanhoop zelfs een beroep op Isco, die al maanden wordt genegeerd door zijn trainer. Het leidt al met al tot twijfel over de toekomst van Solari bij Real. AS weet dat de grootmacht zijn ogen open houdt op de trainersmarkt.