Tadic bevestigt: 'Daar oefenen we op, dit was volledig ingestudeerd'

Tadic bevestigt: 'Daar oefenen we op, dit was volledig ingestudeerd'

06-05-2019 11:10
25

De openingstreffer van Daley Blind in de bekerfinale tussen Ajax en Willem II was het gevolg van een ingestudeerde hoekschop. Dat bevestigt Dusan Tadic.

Frenkie de Jong speelde een korte corner naar Hakim Ziyech, die legde de bal terug op Tadic en de Servische aanvaller lepelde de bal op het hoofd van Blind. "Daar oefenen we op", laat Tadic na de 0-4 overwinning weten aan Ajax Life. "Dit was volledig ingestudeerd. We praten voor de wedstrijd altijd over wat we zelf kunnen en wat de zwakheden van de tegenstander zijn."

"We moeten de trainers hiervoor dan ook de complimenten geven. Carlo (L'Ami), Alfred (Schreuder), Erik (ten Hag), Richard (Witschge), Aron (Winter) en alle anderen. Iedereen is bezig met dit soort details. Dat is belangrijk en leuk dat het er dan op deze manier zo uitkomt."

De bekerzege werd zondagavond met de uitzinnige fans gevierd bij de Johan Cruijff Arena, maar daar bleef het volgens Tadic bij. "Het is vooral belangrijk om rust te nemen en goed op onze voeding te letten. We moeten snel fris worden om tegen Spurs weer met veel energie op het veld te staan." Tadic kreeg het laatste kwartier rust van Ten Hag. Zakaria Labyad was zijn vervanger.