Loovens sluit terugkeer naar Nederland niet uit: 'Ik sta overal voor open'

Loovens sluit terugkeer naar Nederland niet uit: 'Ik sta overal voor open'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:20za 24-08-2019 om 12:20

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:24za 24-08-2019 om 12:24

De 35-jarige Glenn Loovens brak deze week met Sunderland, maar gaat mogelijk een nieuw avontuur aan. De Nederlandse verdediger staat nog open voor een andere club, vertelt hij aan Voetbal International. 

Het contract van Loovens liep nog tot 2020, maar is door Sunderland beëindigd. Wat er nu gaat gebeuren? "Ik weet het nog niet, laat alles even rustig op me afkomen. Ik vind het spelletje nog altijd leuk. Maar ik word volgende maand ook 36 jaar", vertelt Loovens aan het weekblad.

"Ik duik niet overal meer in, maar wie weet komt er nog iets langs waar ik een goed gevoel bij heb. Mijn vrouw gaat zich met de kinderen sowieso settelen België, waar ze vandaan komt. Ik ga mijn opties de komende tijd op een rijtje zetten."

Loovens lijkt een terugkeer naar Nederland niet uit te sluiten. "Als er iets leuks voorbijkomt, wie weet. Op dit moment sta ik overal voor open."

Loovens speelde in Nederland voor Feyenoord, Excelsior en De Graafschap. In 2005 transfereerde hij naar Cardiff City en verder speelde de verdediger voor Celtic, Real Zaragoza, Sheffield Wednesday en Sunderland. Loovens heeft twee interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan.

Poll

Moet Loovens terugkomen naar Nederland?

(900 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws