Nice-Matin: Dubbeldeal van 34 miljoen op komst, Dolberg woensdag gekeurd in Nice

Nice-Matin: Dubbeldeal van 34 miljoen op komst, Dolberg woensdag gekeurd in Nice

27-08-2019 17:45 Laatste update: 17:54
62

OGC Nice gaat Kasper Dolberg woensdag medisch keuren, meldt het lokale medium Nice-Matin dinsdagmiddag. De pas overgenomen Franse club lijkt Dolberg samen met Alexis Claude-Maurice, een aanvallende middenvelder van tweedeklasser Lorient, te willen presenteren.

Volgens Franse media gaat Nice een basisbedrag van 34 miljoen euro uittrekken voor het duo: Dolberg moet twintig miljoen euro kosten, terwijl de 21-jarige jeugdinternational Claude-Maurice veertien miljoen waard is. De transfersom van Dolberg kan echter nog oplopen door middel van aanvullende bonussen. In De Telegraaf van dinsdagochtend viel al te lezen dat de Deense Ajax-spits zelf al rond is met Nice: Dolberg zal woensdagavond dan ook niet tot de Ajax-selectie voor het Champions League-duel met APOEL Nicosia behoren.

De nummer vier van het nog prille Ligue 1-seizoen kan sinds deze week met geld smijten. Sir Jim Ratcliffe, eigenaar van chemiebedrijf INEOS en de rijkste man van het Verenigd Koninkrijk, heeft deze week de overname van de club afgerond. INEOS was al sponsor van het wielerteam van Tour de France-winnaars Egan Bernal, Chris Froome en Geraint Thomas en gaat nu dus ook zijn entree maken in de voetbalwereld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie