'Veranderproces' bij Feyenoord dit seizoen: 'Dat kun je zien aan de resultaten'

'Veranderproces' bij Feyenoord dit seizoen: 'Dat kun je zien aan de resultaten'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 16:14vr 18-10-2019 om 16:14

Frank Wormuth gaat met een goed gevoel richting de wedstrijd tegen Feyenoord van zondagmiddag. De coach ziet dat Feyenoord in een lastige situatie zit en hoopt daar met zijn team van te kunnen profiteren.

"Feyenoord zit midden in een veranderproces. Een nieuwe trainer, een aantal nieuwe spelers. Dat kun je zien aan de resultaten", begint Wormuth op de website van de club. "Ze winnen met 5-1 van FC Twente en verliezen vervolgens met 4-2 bij Fortuna Sittard. Ze zoeken nog naar de juiste weg, maar als ze in een flow zitten kunnen ze geweldig spelen. Dat hebben ze dit seizoen al laten zien."

"Feyenoord-uit is voor ons een mooie uitdaging. Ik geloof niet dat ze al met de komende wedstrijden tegen Young Boys en Ajax bezig zijn, Feyenoord zal 100 procent op ons gefocust zijn", vervolgt Wormuth. Hij verwacht niet veel te veranderen aan zijn opstelling ten opzichte van de vorige wedstrijden. "Als we iets veranderen dan beslissen we dat morgen (zaterdag, red.). Maar de opstelling zit dichtbij die van de laatste wedstrijden. Als het team vier van de vijf laatste duels wint is het lastig om veel te wisselen."

Feyenoord en Heracles trappen zondagmiddag om 16:45 uur af in De Kuip.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord punten verspelen tegen Heracles Almelo zondag?

(1147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws