'Meest door Feyenoord-fans uitgescholden, en dan zou ik nu wat voor ze doen?'

'Meest door Feyenoord-fans uitgescholden, en dan zou ik nu wat voor ze doen?'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 17:03ma 09-12-2019 om 17:03

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 17:06ma 09-12-2019 om 17:06

Door een straf van de UEFA mogen Feyenoord-supporters donderdag tijdens de Europa League-wedstrijd tegen FC Porto het Estádio do Dragão niet in. 2000 fans maken toch de reis naar Portugal en iemand vraagt zelfs hulp aan Michael van Praag, maar die hanteert de botte bijl.

Een Feyenoord-supporter vraagt op Twitter aan Van Praag of hij niet wat voor de fans kan doen, waardoor ze alsnog het stadion in mogen tegen Porto. Van Praag was jarenlang in dienst bij de UEFA, maar geeft aan Feyenoord niet te willen helpen. 'Ik word op Twitter het meest door Feyenoord-supporters beledigd en uitgescholden. En dan nu wat voor ze doen?', reageert hij.

Het levert hem kritiek op van de Feyenoord-fans, die vinden dat Van Praag alle supporters over één kam scheert. Dat lijkt Van hem echter niet te deren. 'In het leven moeten dingen van twee kanten komen', reageert hij niet veel later.

Voor de massaal naar Porto afreizende fans wordt het lastig om wat mee te krijgen van de wedstrijd. Feyenoord adviseert ook om niet naar het stadion te gaan tijdens de wedstrijd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws