Absolute Champions League-krakers: wisselende lotingen voor Ajax-opponenten

Absolute Champions League-krakers: wisselende lotingen voor Ajax-opponenten

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 12:15ma 16-12-2019 om 12:15

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 12:29ma 16-12-2019 om 12:29

De Champions League-loting voor de achtste finales heeft al diverse interessante confrontaties opgeleverd. De eerste vier ploegen die uit de koker kwamen, waren Borussia Dortmund, Paris-Saint Germain, Real Madrid en Manchester City.

Regerend kampioen Liverpool treft het niet met een tweestrijd tegen Atlético Madrid. De groepsgenoten van Ajax hebben wisselend geloot: Chelsea zal naar alle waarschijnlijkheid een zware kluif hebben aan Bayern München, in een reprise van de finale van 2012. Valencia daarentegen lijkt het gunstig te treffen met debutant Atalanta Bergamo als opponent: Jasper Cillessen zal Oranje-collega's Hans Hateboer en Marten de Roon treffen.

Het FC Barcelona van Frenkie de Jong mag zich opmaken voor een bezoek aan Napels. Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten van Juventus treffen het Olympique Lyon van Kenny Tete en de zwaar geblesseerde Memphis Depay.

De heenwedstrijden vinden plaats op dinsdag 18, woensdag 19, dinsdag 25 en woensdag 26 februari. De returns staan ingepland voor dinsdag 10, woensdag 11, dinsdag 17 en woensdag 18 maart.

De volledige loting:
Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
Real Madrid-Manchester City
Atalanta Bergamo-Valencia
Atlético Madrid-Liverpool
Chelsea-Bayern München
Olympique Lyon-Juventus
Tottenham Hotspur-RB Leipzig
Napoli-FC Barcelona

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws