Feyenoord gaat op zoek naar nieuwe trainer: 'Wie past het beste voor de groep?'

Feyenoord gaat op zoek naar nieuwe trainer: 'Wie past het beste voor de groep?'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 21:28vr 17-01-2020 om 21:28

Feyenoord wil de tijd nemen in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Algemeen directeur Mark Koevermans (foto) gaat er niet zomaar vanuit dat Dick Advocaat zijn contract in De Kuip gaat verlengen.

Koevermans leek in eerste instantie vol voor een nieuwe trainer te willen gaan, maar is niet ongevoelig voor de mensen die vinden dat Advocaat langer aan moet blijven. "We gaan nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. Met Frank Arnesen, die deze week begonnen is. Dat is ook een van zijn taken", zegt Koevermans bij Feyenoord TV. "We zullen de tijd nemen om te kijken welke trainer het beste voor de groep past."

"De resultaten zijn natuurlijk goed en we horen de geluiden om ons heen. Ik krijg veel welgemeende adviezen. Daar staan wij absoluut voor open. Wie past nou het beste voor de groep? De volgende vraag is wie dat is. Geef ons een paar weken of maanden de tijd voor. Aan het einde van het seizoen of aan het begin van volgend jaar bekend moeten zijn", zegt Koevermans.

Koevermans lijkt open te staan voor een langer verblijf van Advocaat: "Maar dan moet Dick zelf ook nog willen. Hij heeft gezegd dat hij ook zijn tijd wil nemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws