Willem II-smaakmakers verklappen toekomstplannen: 'Ik wil hier blijven'

Willem II-smaakmakers verklappen toekomstplannen: 'Ik wil hier blijven'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 09:55zo 19-01-2020 om 09:55

Mike Trésor Ndayishimiye en Vangelis Pavlidis waren zaterdag trefzeker voor Willem II tijdens de verrassende 1-3 zege bij AZ. De steunpilaren benadrukken dat ze het naar hun zin hebben in Tilburg en niet bezig zijn met een transfer.

Willem II huurt Ndayishimiye dit seizoen van NEC, maar maakte nog altijd geen gebruik van de optie tot koop. De in grote vorm verkerende middenvelder (20) blijft rustig. "De deadline is pas wat later", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik hoop dat het zo goed blijft gaan bij Willem II en dan zullen we wel verder zien." Plannen om te vertrekken heeft de Belg niet. "We hebben nog niet aan tafel gezeten, ik focus me op wat er op het veld gebeurt. Dat ik bij Willem II blijf, lijkt mij het meest logische."

Pavlidis wordt in verband gebracht met onder meer Celtic. "Dat weet ik niet. Dat moet je aan de technisch directeur vragen. Mijn focus ligt op Willem II. Ik wil hier blijven", stelt de 21-jarige Griekse aanvaller, die vorige zomer overkwam van Bochum, nadat hij al een halfjaar op huurbasis voor de Tricolores speelde. Hij heeft een contract tot medio 2022 in Tilburg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws