'Ik had voor mezelf de beslissing genomen om na dit seizoen te stoppen'

'Ik had voor mezelf de beslissing genomen om na dit seizoen te stoppen'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 09:11do 09-04-2020 om 09:11

De kans is groot dat Paul Verhaegh (36) de laatste wedstrijd in zijn loopbaan heeft gespeeld. Na zestien jaar betaald voetbal, drie interlands en één WK is een afscheid in de maak voor de rechtsback van FC Twente.

Ondanks de intentie van de KNVB om het seizoen af te maken, is het niet ondenkbaar dat er door de coronacrisis niet meer gevoetbald wordt. Dan zou het voor Verhaegh waarschijnlijk klaar zijn. "Ik had voor mezelf de beslissing genomen om na dit seizoen te stoppen", vertelt hij aan TC/Tubantia.

"Het is niet zo dat ik nu aan het twijfelen ben geraakt, maar door de coronacrisis is het gevoel wel iets anders geworden. Als er niet meer gevoetbald wordt, is dit wel heel erg abrupt. Daarom houd ik toch maar even een slag om de arm."

De oud-speler van Vitesse, FC Augsburg en VfL Wolfsburg maakte vorig jaar de overstap naar Twente, maar spierblessures gooiden roet in het eten. "Mijn periode bij Twente is niet verlopen zoals ik had gehoopt en verwacht", erkent Verhaegh. "Daar kan niemand verder iets aan doen. Ik baal natuurlijk op de eerste plaats voor mezelf, maar ik vind het ook heel vervelend voor de supporters en de club dat ik door de blessures weinig heb kunnen toevoegen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws