'Manchester United mist deadline alsnog en trekt stekker uit deal met Chinezen'

'Manchester United mist deadline alsnog en trekt stekker uit deal met Chinezen'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 23:43zo 31-05-2020 om 23:43

Het Manchester United-avontuur van Odion Ighalo blijft beperkt tot acht officiële optredens, meldt The Sun zondagavond. De Nigeriaanse spits werd tot 1 juni gehuurd van het Chinese Shanghai Shenhua en The Mancunians probeerden de huurovereenkomst te verlengen.

Hierin was een koopoptie van naar verluidt 23 miljoen euro overgekomen, maar Manchester United wilde deze niet lichten. Sky Sports meldde eerder op de zondag dat beide clubs alsnog een akkoord met betrekking tot een verlengde huurdeal naderden, maar volgens The Sun ziet de wereld er inmiddels heel anders uit. De Britse boulevardkrant meldt dat de deadline niet is gehaald en dat de stekker inmiddels uit de transfergesprekken is getrokken.

Wat de exacte 'bottle neck' is geweest, laat The Sun in het midden. In Engeland wordt gesuggereerd dat Shanghai Shenhua alleen akkoord wilde gaan met een huurverlenging als Ighalo eerst zijn contract in China zou verlengen. De dertigjarige Nigeriaan werd vlak voor het sluiten van de winterse transfermarkt naar Old Trafford gehaald en scoorde sinsdien vier keer in vier Europa League- en FA Cup-duels. In zijn vier Premier League-optredens hield Ighalo echter zijn kruit droog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws