FC Barcelona moet toptarget laten schieten: Dergelijke operatie onwaarschijnlijk

FC Barcelona moet toptarget laten schieten: "Dergelijke operatie onwaarschijnlijk"

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 10:41di 07-07-2020 om 10:41

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 om 11:08di 07-07-2020 om 11:08

In Spanje schrijven de kranten al maanden over 'Operación Neymar' van FC Barcelona, maar president Josep Maria Bartomeu denkt dat een terugkeer van de superster naar Catalonië onwaarschijnlijk is.

Neymar zou niet gelukkig zijn bij Paris Saint-Germain, terwijl zijn maatjes Luis Suárez en Lionel Messi hopen hem snel terug te zien in Barcelona. Genoeg reden voor de Spaanse pers om Neymar als toptarget van Barcelona te bombarderen. "Een dergelijke operatie is onwaarschijnlijk omdat de situatie van alle clubs in Europa erg moeilijk is", wuift Bartomeu alle geruchten over een Neymar-terugkeer weg in gesprek met El Món a RAC 1.

Ondertussen hoopt de club wel Lautaro Martínez van Internazionale over te nemen. Met een vastgestelde afkoopsom van 111 miljoen euro wordt dat ook geen goedkope operatie. "Ik ga het niet over transfers hebben. We hebben niet al vastgesteld wie we deze zomer willen tekenen", zegt Bartomeu stellig als hij geconfronteerd wordt met de geruchten. Miralem Pjanic werd al wel overgenomen van Juventus. "Pjanic is een speler die we al langer wilde hebben. Hij was zeer gewild."

Neymar verliet FC Barcelona in 2017 voor Paris Saint-Germain voor een bedrag van 222 miljoen euro. De Braziliaan wilde uit de schaduw van Lionel Messi stappen om de Gouden Bal te winnen. Dat is tot op heden niet gelukt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws