Heidenheim-fans voelen zich geprovoceerd en vallen spelersbus Werder Bremen aan

Heidenheim-fans voelen zich geprovoceerd en vallen spelersbus Werder Bremen aan

07-07-2020 16:36
61

De spelersbus van Werder Bremen is aangevallen door supporters van FC Heidenheim, de tegenstander van maandagavond. Dat melden Duitse media. Heidenheim liep maandag promotie naar de Bundesliga mis.

Heidenheim speelde twee keer gelijk (0-0 en 2-2), maar door de uitdoelpuntenregel is Werder Bremen de gelukkige. Fans van Heidenheim waren niet blij en hebben hun frustraties geuit op de spelersbus van Bremen. Het ging er eerst juist rustig en vredig aan toe. Daarna barstte toch de bom bij een groep fans.

Volgens BILD hebben de spelers van Werder Bremen een feestje gevierd rond de spelersbus, waardoor een gedeelte van de Heidenheim-achterban zich geprovoceerd voelde. 150 supporters hebben de spelersbus vervolgens bestormd. "Meerdere personen hebben stenen en flessen op de teambus van Werder Bremen gegooid. Een raam is vernield", zegt een politiechef tegen BILD.

Omdat er op videobeelden duidelijk te zien is wie erbij betrokken waren, heeft de politie al een aantal personen in het vizier. De bus van Werder heeft het stadion onder politiebegeleiding verlaten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s