'Castaignos kan terug naar Eredivisie: interesse in voormalig Feyenoord-spits'

'Castaignos kan terug naar Eredivisie: interesse in voormalig Feyenoord-spits'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 06:47ma 21-09-2020 om 06:47

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 07:04ma 21-09-2020 om 07:04

ADO Den Haag hoopt zich binnen afzienbare tijd te versterken met Ravel Morrison, maar de Engelsman is niet de enige speler op het lijstje van de club uit de residentiestad. Trainer Aleksandar Rankovic hoopt op een terugkeer van Luc Castaignos naar de Eredivisie.

Dat meldt De Telegraaf. De 27-jarige aanvaller, in het verleden onder meer actief voor FC Twente en Feyenoord, speelt op het moment bij het Zuid-Koreaanse Gyeongnam. Castaignos was in het seizoen 2017/2018 voor het laatst actief in de Eredivisie, maar zijn periode bij Vitesse was een teleurstellende. De spits zat voornamelijk op de bank en kwam niet verder dan zes doelpunten.

Naast Castaignos hoopt ADO spoedig ook Morrison te presenteren. De middenvelder stond vorig seizoen onder contract bij Sheffield United, maar mocht na afloop van het seizoen transfervrij vertrekken. De 27-jarige Morrison kwam in de afgelopen zes seizoenen tot achttien basisplaatsen bij verschillende clubs. Verwacht wordt dat ADO de deal maandag officieel maakt.

Daarnaast kent de middenvelder ook naast het voetbalveld een zeer turbulent leven. Morrison heeft een fors strafblad. Zo stond hij meerdere keren terecht en ontving hij meerdere boetes, vanwege intimidatie van getuigen, homofobe dreiging op Twitter, mishandeling en intimidatie richting zijn ex-vriendin en haar moeder en het dreigen om zuur in het gezicht van zijn ex-vriendin te gooien. ADO hoopt dat Morrison zijn verleden achter zich kan laten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Castaignos: een goede aanwinst voor ADO?

(2101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws