BN DeStem komt met mogelijke Hofland-opvolgers bij Fortuna: Van Bommel in beeld

BN DeStem komt met mogelijke Hofland-opvolgers bij Fortuna: Van Bommel in beeld

12-11-2020 10:28
31

Fortuna Sittard wil zo snel mogelijk een opvolger van Kevin Hofland presenteren. De club uit Limburg ontsloeg woensdag hoofdtrainer Kevin Hofland vanwege de tegenvallende prestaties van dit seizoen. Mark van Bommel en Jos Luhukay zijn in beeld.

Dat meldt BN DeStem. Clubeigenaar Isitan Gün zag geen toekomst meer voor Hofland bij de club uit Limburg en besloot actie te ondernemen. Hij gaf al aan snel een opvolger te willen presenteren, mogelijk nog deze week. Naar verluidt staan Van Bommel en Luhukay hoog op het lijstje van Fortuna. 

Luhukay was als trainer voornamelijk actief in Duitsland en trainde onder meer Hertha BSC, VfB Stuttgart en FC St. Pauli. De geschiedenis van Van Bommel is duidelijk: hij werd ontslagen als trainer van PSV, maar begon zijn carrière als voetballer bij Fortuna. Zijn komst lijkt echter niet heel waarschijnlijk.

Sjors Ultee leidt donderdag de training bij Fortuna. Hij is dit seizoen technisch manager bij de club en wordt gezien als een potentiële opvolger van Hofland.