Van Hooijdonk over transfergeruchten en NAC-situatie: 'Gewoon een kutgevoel'

Van Hooijdonk over transfergeruchten en NAC-situatie: 'Gewoon een kutgevoel'

18-12-2020 23:27 Laatste update: 23:28
30

Sydney van Hooijdonk heeft vrijdagavond zijn voeten laten spreken voor NAC Breda tijdens de 3-0 overwinning op FC Volendam. De aanvaller is niet tevreden met zijn plek op de bank en staat in de belangstelling van FC Emmen. Hij heeft het er regelmatig over met zijn vader, Pierre.

De transferzaken rondom Van Hooijdonk worden vaak besproken thuis. "Ja, elke dag", vertelt Sydney in gesprek met FOX Sports. "Het is een roerige periode geweest, er is veel gebeurd rond mijn persoon. Het is fijn dat ik het er met hem over kan hebben", doelt Sydney op zijn vader Pierre.

Wedden

Meer odds

"Iedereen vindt het leuk om te horen dat 'club X' geïnteresseerd is, maar soms is het ook goed om dat niet te horen. Ik doe gewoon mijn ding. Ik hoor het allemaal wel", vervolgt Van Hooijdonk, die niet blij is met zijn situatie bij NAC. "Dat je op de bank zit... Het is gewoon een kutgevoel. Ik wil niet op de bank zitten."

Emmen-trainer Dick Lukkien heeft inmiddels laten weten dat Van Hooijdonk een target is voor de club uit Drenthe. "Ik weet dat wij een lijstje hebben waar Sydney op voorkomt. Daar zijn we naar aan het kijken, of hij een versterking kan zijn", geeft hij aan.