Kieft: 'Van PSV mogen we veel verwachten en eisen komende topwedstrijden'

Kieft: 'Van PSV mogen we veel verwachten en eisen komende topwedstrijden'

10-01-2021 07:06
129

Wim Kieft legt de lat hoog voor PSV tijdens de topwedstrijden in de Eredivisie in januari. Volgens de voormalig international moet coach Roger Schmidt gaan profiteren van het aanvallende talent in zijn selectie.

'Bij PSV hebben ze qua scorende aanvallers met Donyell Malen en Cody Gakpo niets te klagen. Het wordt tijd dat trainer Roger Schmidt gaat leveren met zijn ploeg', schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf. 'Hij heeft heel PSV naar zijn hand kunnen zetten, alle tijd gehad om zijn systeem in te passen en naar hartenlust een voor ons onbegrijpelijk wisselbeleid gevoerd. Allemaal om klaar te zijn voor de maand januari met de toppers tegen Ajax, Feyenoord en AZ.'

'Weliswaar ligt de druk bij Ajax altijd net iets hoger, van PSV mogen we veel verwachten en eisen komende topwedstrijden', stelt Kieft. PSV neemt het zondag om 16.45 uur op tegen Ajax. Het verschil tussen beide ploegen is slechts één punt. Woensdag wacht vervolgens het treffen met AZ, terwijl op 31 januari de krachtmeting met Feyenoord op het programma staat.