Van den Brom razend, juridische stappen mogelijk: 'Dit kan toch niet man'

Van den Brom razend, juridische stappen mogelijk: 'Dit kan toch niet man'

14-02-2021 13:48
54

John van den Brom is pissig. De trainer van KRC Genk spreekt schande van het feit dat zijn spelers zes uur in de bus moesten zitten voor de uitwedstrijd tegen KV Oostende om vervolgens niét in actie te komen.

In het bevroren stadion van Oostende was voetballen onmogelijk, oordeelde de scheidsrechter anderhalf uur voor de aftrap. "Wij doen er altijd alles aan om ons veld perfect bespeelbaar te krijgen. We hebben nog complimenten van Vincent Kompany (Anderlecht-trainer, red.) gekregen. Hier halen ze op de middag het zeil weg terwijl het nog volop vriest. Dit kan toch niet man", foetert Van den Brom tegenover Het Laatste Nieuws.

Genk sluit juridische stappen tegen Oostende niet uit. "Ik hoop dat er heel snel iets aan de reglementering wordt gedaan, zodat deze toestanden in de toekomst vermeden kunnen worden", aldus technisch directeur Dimitri de Condé. "Ik was hier om 13.00 uur en toen was het zeil er al af. Wie van het beslissende orgaan kan dan controleren dat KV Oostende 'er alles aan gedaan heeft om het veld bespeelbaar te krijgen?' Niemand! En dat is gewoon ontgoochelend."

De wedstrijd tussen Oostende en Genk, dat slechts één van de laatste zeven competitiewedstrijden won, wordt woensdag om 19.00 uur ingehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie