Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

Teruggekeerde Promes doet ontdekking bij Spartak Moskou: 'Is hij een beest?'

Teruggekeerde Promes doet ontdekking bij Spartak Moskou: 'Is hij een beest?'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 11:44za 27-02-2021 om 11:44

Laatste update: zaterdag 27 februari 2021 om 12:28za 27-02-2021 om 12:28

Quincy Promes kent nog vele gezichten bij Spartak Moskou, maar maakt in zijn tweede periode in Rusland ook kennis met nieuwe collega's. De geboren Amsterdammer begint dit weekend met zijn club aan de tweede seizoenshelft in de Premjer Liga.

Na zijn vertrek bij Ajax ligt bij Promes de focus op trainen en het kennismaken met zijn ploeggenoten. "Ik ben blij dat ik terug ben op het veld met het team, het is een geweldig gevoel. Het weer? Ik hoorde dat het heel erg koud was, dus ik ben op het goede moment terug gekomen. Het weer is geen probleem voor mij", laat de vleugelaanvaller weten tegenover het mediateam van de Russische club.

Veel mensen bij Spartak kent Promes al van zijn eerdere periode bij de club, maar niet iedereen is bekend voor de international van Oranje. "Is de fitnesscoach een beest? Ja, ik heb de verhalen over hem gehoord. Maar ik ben er klaar voor." Ook met coach Domenico Tedesco heeft Promes een goed gesprek gehad. "Hij vertelde veel over zichzelf, over zijn visie op voetbal en stelde mij ook een aantal vragen over hoe ik het voetbal voor mij zie. Een zeer aardig persoon, blij dat ik hem ontmoet heb. En ik begreep alles, ik zie een fijne samenwerking voor me."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws