Lang neemt De Boer niets kwalijk: 'Liever EK onder 21 dan invallen bij Oranje'

Lang neemt De Boer niets kwalijk: 'Liever EK onder 21 dan invallen bij Oranje'

20-03-2021 23:23
34

Noa Lang is bij Club Brugge uitgegroeid tot een bijzonder belangrijke pion en een smaakmaker in de Belgische competitie. De voormalig Ajacied werd getipt voor de Oranje-selectie, maar dat bondscoach Frank de Boer hem niet selecteerde doet de vleugelaanvaller weinig.

Lang werd door veel kenners al rijp geacht voor het grote Oranje, maar moet zich tevreden stellen met een plekje bij Jong Oranje en het daarbij horende EK onder 21. Een teleurstelling is het echter niet voor Lang. "Helemaal niet", zegt Lang in Het Laatste Nieuws.

"Het EK onder 21 is zó een mooi podium. Liever daar spelen dan bij Oranje misschien eens te mogen invallen", gaat de smaakmaker van Club Brugge verder. Een telefoontje van De Boer heeft hij echter nog niet mogen ontvangen. "Nee. Ik heb nog geen gesprek met hem gehad", klinkt het.

Voor Lang is het echter duidelijk dat hij in de toekomst alsnog voor het 'grote' Nederlands elftal wil uitkomen. Daarnaast heeft hij nog veel meer doelen. "Ik wil de wereldtop halen. Een WK winnen, de Champions League... Klaar."