Begrip voor Liverpool: 'Wijnaldum was fantastisch, maar is niet onvervangbaar'

Begrip voor Liverpool: 'Wijnaldum was fantastisch, maar is niet onvervangbaar'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 21:40do 01-04-2021 om 21:40

Georginio Wijnaldum is een gewaardeerde kracht bij Liverpool, maar The Reds hoeven niet wakker te liggen van zijn vertrek. Dat stelt Jamie Redknapp, die begrip heeft voor het feit dat de Oranje-international geen nieuw, langdurig contract krijgt.

Manager Jürgen Klopp wil Wijnaldum behouden, maar niet ten koste van alles, vermoedt Redknapp. "Ik begrijp ze, ze gaan niet zomaar geld weggooien door spelers lange contracten te geven", zegt hij tegen de Press Association. "Dat is het model van Liverpool en dat heeft heel goed gewerkt voor ze, dus daar moet je vertrouwen in hebben. Je kunt je niet laten gijzelen door spelers."

De voormalig aanvoerder van Liverpool is wel enthousiast over de prestaties van Wijnaldum de voorbije jaren. "Wijnaldum is een geweldige aankoop geweest. Zijn energielevels zijn fantastisch, maar ik heb het gevoel dat de club niet zoveel geld aan een speler zal geven tot zijn 33ste of 34ste."

De dertigjarige middenvelder wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona. Volgens Redknapp is zijn verlies op te vangen. "Ik weet zeker dat Klopp hem niet kwijt wil, want je kunt niet ontkennen dat hij een fantastische speler is. Maar hij is niet onvervangbaar, je kan spelers zoals hem vinden. Liverpool zal de markt opgaan om te proberen de nieuwe Wijnaldum te vinden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat adviseer jij Wijnaldum?

Bij Liverpool blijven
32%
Naar Barça gaan
47%
Een andere club, namelijk...
21%
(1434 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws