'Hopelijk vinden we elkaar, anders moeten AZ en ik misschien uit elkaar gaan'

'Hopelijk vinden we elkaar, anders moeten AZ en ik misschien uit elkaar gaan'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 19:52zo 01-08-2021 om 19:52

Max Huiberts, technisch directeur van AZ, en zijn zaakwaarnemer zijn met elkaar in gesprek, maar Albert Gudmundsson tast nog in het duister. De 24-jarige aanvaller uit IJsland weet niet wat AZ met hem van plan is en sluit een vertrek zelfs niet uit.

De gesprekken tussen Huiberts en de zaakwaarnemer van Gudmundsson zitten 'in de beginfase'. "Maar ik verwacht daar wel spoedig duidelijkheid over", zegt de aanvaller tegen AZ Fanpage. "Het ligt wat dat betreft nog helemaal open van beide kanten. Ik wil kijken wat de club te bieden heeft, en dan bedoel ik niet alleen het financiële gedeelte. Het gaat mij om het totale plaatje. Hopelijk kunnen we elkaar daarin vinden en anders moeten we misschien uit elkaar gaan."

"Het is vooral belangrijk dat ik het gevoel krijg dat ik van waarde kan zijn voor het team", verduidelijkt Gudmundsson, die geen klagen heeft over de kansen die hij krijgt van AZ-trainer Pascal Jansen. "Op dit moment heb ik het gevoel dat ik goed genoeg ben om elke wedstrijd te spelen. Al is het uiteindelijk aan mij om dat op het veld te laten zien. Een speler wil echter ook een bepaald vertrouwen hebben van de trainer, dat is een beetje wat ik bedoel met het plan. Daar heb ik nog niet met de trainer over gesproken, maar hij laat het wel zien in daden. Hij laat mij heel veel spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws