Jansen ziet Veerman bij AZ wel zitten: Ik vind Joey een hele goede speler

Jansen ziet Veerman bij AZ wel zitten: "Ik vind Joey een hele goede speler"

26-08-2021 07:31
82

Hoewel er niets serieus lijkt te spelen, ziet Pascal Jansen het wel zitten: Joey Veerman naar AZ. De trainer van de Alkmaarders kreeg daar woensdag vragen over op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Celtic van donderdagavond.

"Ik vind Joey een hele goede speler. Of wij hem kunnen betalen? Dat zou ik echt niet weten. Als je mijn mening over Joey vraagt, zeg ik dat ik dat een hele goede speler vind. Maar niet meer dan dat", zegt Jansen. Johan Derksen kwam met de suggestie dat Veerman past bij AZ.

Nog altijd is niet duidelijk waar de toekomst van Veerman ligt. Verschillende clubs hebben zich bij Heerenveen gemeld, maar allen zijn ze niet bereid om te voldoen aan de vraagprijs van naar verluidt tien miljoen euro. "Je kan vragen wat je wil, maar uiteindelijk gaat dat niet gebeuren", zei Veerman begin deze maand bij ESPN.

"Ik denk dat je zoveel waard bent als wat clubs bieden. Ze hebben de helft geboden van die tien miljoen. Ik denk niet dat je dan kan zeggen dat je voor tien miljoen verkocht kan worden. Of het voor 7,5 miljoen euro moet kunnen? Dat hoop ik, maar dat is allemaal afwachten. Dat weet ik niet."