Update: ook AD meldt interesse van FC Barcelona in Luuk de Jong

Update: ook AD meldt interesse van FC Barcelona in Luuk de Jong

31-08-2021 20:47 Laatste update: 21:54
164

FC Barcelona wil zich op het állerlaatste moment gaan versterken met Luuk de Jong, beweert AS. De Nederlandse spits zou andere aanbiedingen - waaronder die van PSV - naast zich neergelegd hebben in de hoop op een transfer naar Barça.

Barcelona heeft op Deadline Day 'in paniek' een telefoontje gepleegd naar Sevilla voor De Jong. De Catalanen zijn nog hard op zoek naar een extra spits. De Jong was al op de hoogte van de interesse van Ronald Koeman en consorten, waardoor hij het PSV-aanbod naast zich neer heeft gelegd.

Het is echter niet zeker dat een transfer van De Jong naar Catalonië rond gaat komen. Er is namelijk extreem weinig tijd om tot een akkoord te komen. Toch liggen alle zaken nog open, stelt AS.

Koeman is positief over een eventuele komst van de 31-jarige aanvaller. De Nederlandse oefenmeester kent De Jong nog van zijn tijd bij Oranje en ziet in dat andere spitsen momenteel niet haalbaar zijn.

De Jong is sinds vorig seizoen op een zijspoor beland bij Sevilla. Naast een PSV-terugkeer werd hij ook gelinkt aan een transfer naar Besiktas. Nu lonkt er last-minute dus een droomtransfer voor De Jong.

Update: de interesse van FC Barcelona in Sevilla-spits Luuk de Jong is concreet. In navolging van Diario AS meldt nu ook het Algemeen Dagblad dat Ronald Koeman de Nederlander graag aan de selectie van Barcelona toe wil voegen. Het is afwachten of een deal voor de transferdeadline gerealiseerd kan worden.