Feyenoord zet in op nieuwe keeper, mogelijk gevolgen voor Ivanusec-deal

20-08-2023 17:49 Laatste update: 17:53
174

Arne Slot vindt dat Feyenoord 'zeker' een nieuwe keeper moet aantrekken, nu Justin Bijlow langere tijd uit de roulatie is. Het lijkt erop dat de Rotterdammers al concreet bezig zijn met een nieuwe doelman, wat ook gevolgen kan hebben voor een transfer van Luka Ivanusec.

Zondag, voorafgaand aan het duel met Sparta Rotterdam (2-2), werd duidelijk dat Bijlow lange tijd is uitgeschakeld met een gebroken pols. Dat terwijl Ajax rond de persconferentie van Slot bekendmaakte dat Josip Sutalo eraan komt. Hoe zit het dan met Ivanusec, die ook bij Dinamo Zagreb speelt en op weg was naar Feyenoord? "Dat is een van de spelers waar we interesse in hebben. Maar wij zijn ook een club die het geld maar één keer uit kunnen geven", begint Slot.

Wedden

Meer odds

"We hebben nu ook te maken met een blessure van onze keeper, wat heel lang gaat duren. Dus we zullen kritisch moeten kijken naar hoe we dat geld in kunnen zetten, want we vinden dat we nog wel wat meer nodig hebben dan alleen een linksbuiten. Wij kunnen niet drie keer acht miljoen of tien miljoen euro uitgeven, tenzij dat vandaag veranderd is. Daarom kunnen dingen in een window per dag verschillen", zegt Slot, die lijkt te hinten op een mogelijke change of plans bij Feyenoord.

Duidelijk is wel dat er, voor zo ver Slot weet, nog geen handtekeningen zijn gezet rondom de Ivanusec-deal. "Dat is niet wat mij bij bekend is." Duidelijk is wel dat Feyenoord bezig is met een nieuwe keeper. "Als een speler niet van ons is ga ik niet op namen is, maar het is een keeper. En als wij een keeper gaan halen moeten we erover nadenken of dat een tweede keeper achter Timon wordt, of een eerste en wat dat gaat kosten. Dat zijn de interessante dagen voor een technisch directeur. Ik denk dat wij sowieso een keeper aan gaan trekken ja, dat vind ik zeker. Of dat gaat lukken is een tweede."