Nico Williams haalt gram na racisme Atlético-fans: goal en sterk gebaar

27 april - 22:10
14

Nico Williams komt met het perfecte antwoord, nadat hij zaterdag racistisch werd bejegend door supporters van Atlético Madrid. De aanvaller van Athletic Bilbao maakte er op slag van rust 1-1 van in het Wanda Metropolitano.

Atlético - Athletic Bilbao werd zaterdag korte tijd stilgelegd vanwege racistische spreekkoren aan het adres van Williams. De 21-jarige Spaanse international kreeg de Madrileense fans na die onderbreking van twee minuten stil door gelijk te maken. Hij vierde zijn doelpunt door naar zijn huidskleur te wijzen.

Atlético en Athletic spelen zaterdag een cruciale wedstrijd in de strijd om de Champions League-tickets in La Liga. De ploeg van Diego Simeone heeft momenteel de felbegeerde vierde plaats in handen, maar de Basken volgen op slechts drie punten achterstand.

In de tweede helft kwam Atlético al snel weer op voorsprong via Correa.