Nieuwe CL-loting levert schitterende affiches op: Messi en Ronaldo naar Madrid

Nieuwe CL-loting levert schitterende affiches op: Messi en Ronaldo naar Madrid

13-12-2021 15:26
142

De nieuwe Champions League-loting voor de achtste finales heeft een aantal geweldige affiches opgeleverd. Zo speelt Real Madrid tegen Paris Saint-Germain en gaat Cristiano Ronaldo het met Manchester United opnemen tegen Atlético Madrid.

Na de foutief verlopen Champions League-loting van eerder op maandag, werd deze trekking wel goed afgerond. Dat leverde meteen een aantal geweldige ontmoetingen op: Real Madrid ontmoet bijvoorbeeld het Paris Saint-Germain van Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. De Madrilenen zullen balen, aangezien zij eerder nog tegen Benfica lootten.

Wedden

Meer odds

Daarnaast springt de ontmoeting tussen Atlético Madrid en Manchester United in het oog. In dat tweeluik zal Cristiano Ronaldo terugkeren in de Spaanse hoofdstad, maar dan wel bij de aartsrivaal van 'zijn' Real. Ook een interessant duel is dat tussen Internazionale en Liverpool. De Italianen hadden het met Ajax op papier beter getroffen dan met The Reds als tegenstander.

De club met veruit het meeste pech is Lille OSC. Sven Botman en de zijnen lootten om 12.00 uur al tegen Chelsea en trokken de regerend Champions League-kampioen drie uur later weer uit de koker.

De volledige Champions League-loting:
Salzburg – Bayern München
Sporting CP – Manchester City
Benfica – Ajax
Chelsea – Lille
Atlético Madrid – Manchester United
Villarreal – Juventus
Internazionale – Liverpool
Real Madrid – Paris Saint-Germain