Perez bij ESPN vol lof over 'kwaliteitsspeler' van PSV: 'Hoe hij passeert...'

Perez bij ESPN vol lof over 'kwaliteitsspeler' van PSV: 'Hoe hij passeert...'

24-12-2021 10:30
41

Kenneth Perez werd donderdagavond heel blij van Cody Gakpo. De aanvaller gaf de simpele overwinning van PSV op Go Ahead Eagles nog wat kleur, aldus de ESPN-analist.

Gakpo besliste de wedstrijd door in de 78ste minuut de 2-0 te maken. "Als je dan zo zit te kijken naar een wedstrijd, waarin het krachtsverschil te groot is, dan let ik toch wel op Gakpo", aldus Perez in de studio van ESPN. "Als je het hebt over een kwaliteitsspeler... Hoe hij passeert, hoe hij op kracht iemand voorbijgaat..."

Wedden

Meer odds

"Het was niet onze beste wedstrijd, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat", reageert Gakpo tegenover de NOS. Ook bij ESPN toont hij zich tevreden met de drie punten. "Voor ons was het belangrijk dat we deze gewoon wonnen en bovenaan zouden eindigen in de eerste seizoenshelft. We willen het natuurlijk spectaculair doen, maar dat zat er niet in."

De aanvaller sloot af met een boodschap voor de PSV-aanhang. "Ik wil iedereen bedanken voor de steun, ook al zaten jullie thuis. In het begin van het seizoen was het natuurlijk wel volle bak, we hebben genoten van jullie zolang jullie er waren. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Geniet van de feestdagen gelukkig nieuwjaar alvast."