'Ten Hag is gecharmeerd van Veerman, maar Doesburg ziet het niet in hem zitten'

'Ten Hag is gecharmeerd van Veerman, maar Doesburg ziet het niet in hem zitten'

24-12-2021 17:32
159

Niet alleen Feyenoord is geïnteresseerd in Joey Veerman. Volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf is Erik ten Hag gecharmeerd van de middenvelder van sc Heerenveen, maar is Ajax niet concreet omdat niet iedereen binnen de club het met elkaar eens is.

Veerman staat in de concrete belangstelling van Feyenoord, terwijl ook het verhaal gaat dat AZ en zelfs PSV de situatie volgen. Verweij linkt Veerman nu ook aan Ajax. "Bij Ajax is er iets heel geks aan de hand", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Erik ten Hag is gecharmeerd van Joey Veerman en het ene na het andere positieve rapport stroomt binnen. Maar er is één scout, Michel Doesburg, die het totaal niet in hem ziet zitten. Kennelijk heeft hij zoveel power dat Ajax niet doorpakt. De status is dat ze hem niet nodig hebben", zegt Verweij.

Heerenveen wil een miljoenenbedrag voor Veerman hebben. "Het schijnt zes miljoen met een goed percentage doorverkoop te zijn. Als Ajax hem voor dat bedrag haalt, kun je hem in een half jaar klaarstomen zodat hij een Ajax-speler is."