Lukaku laat Chelsea-bom barsten: Laten we eerlijk zijn: ik vind het niet leuk

Lukaku laat Chelsea-bom barsten: "Laten we eerlijk zijn: ik vind het niet leuk"

31-12-2021 10:29 Laatste update: 15:00
36

Romelu Lukaku liet donderdagavond uit het niets een bom barsten: de Belgische spits is niet gelukkig bij Chelsea en wil ooit terug naar Internazionale. Thomas Tuchel, manager van The Blues, werd overvallen door de explosieve teksten.

"Ik ben niet gelukkig met de huidige situatie bij Chelsea", zei Lukaku in de Italiaanse pers, gevolgd door een liefdesverklaring aan Inter. "Ik heb altijd gezegd dat ik zal terugkeren, ik hoop het echt." Tuchel is er niet blij mee. "Als je zo'n grote speler bent als Lukaku, dan moet je weten dat zulke woorden impact hebben."

"Laten we eerlijk zijn", vervolgt de Chelsea-manager op een persconferentie. "Ik vind het niet leuk, omdat het voor onrust zorgt. Dat kunnen we niet erbij hebben. We zullen het gesprek aangaan met Lukaku, achter gesloten deuren. Ik ben verrast, omdat hij op mij geen ongelukkige indruk maakt. Integendeel."

Tuchel wil 'de tijd nemen om te begrijpen wat er aan de hand is'. "Want dit interview weerspiegelt niet de dagelijkse houding van Romelu."