PSV overklast NAC in Eindhoven: 'Zal vannacht nog wel paar keer wakker schrikken'

PSV overklast NAC in Eindhoven: 'Zal vannacht nog wel paar keer wakker schrikken'

08-02-2022 21:45
47

Een goudeerlijke Ralf Seuntjens geeft na de met 4-0 verloren wedstrijd op bezoek bij PSV aan dat NAC Breda 'overlopen' werd. Seuntjens speelde op de positie van de naar sc Heerenveen-vertrokken Thom Haye, maar deed dat naar eigen zeggen niet goed.

"Gewoon de schouders ophalen denk ik, PSV was een maatje te groot", begint een realistische Seuntjens na de nederlaag voor de camera van ESPN. "We kregen er geen druk op, ik dacht dat we tegen zestien man speelden. Als ik de bal had zag ik alleen maar rood en wit. Ik zal vannacht nog wel een paar keer wakker schrikken."

Seuntjens speelde op de positie van Haye, maar dat ging hem niet goed af. "Het was niet best. Ik leed een aantal keer slordig balverlies, het was niet voldoende vond ik. Het kan wel beter, maar op de manier waarop PSV druk zette vandaag... Dan is het lastig spelen. Ik was aan het kappen en draaien en toen verloor ik die bal weer. Het was zeer matig."

De NAC-speler speelt liever een linie verder naar voren, maar is ook duidelijk. "Tegen PSV moet je je aanpassen, dan doe je dat. Je staat alleen maar tegen te houden, omdat je geen drukmoment hebt. Dan is het wachten totdat de doelpunten vallen", zo sluit hij af.