'Piqué verder in het nauw: gesprekken met Sergio Ramos lekken ook uit'

'Piqué verder in het nauw: gesprekken met Sergio Ramos lekken ook uit'

22-04-2022 17:24
21

Het blijft in Spanje onrustig rondom Gerard Piqué. Nu zijn er opnames van gesprekken tussen de stopper en Sergio Ramos uitgelekt. Piqué wilde namelijk samen met Ramos ervoor zorgen dat spelersvakbondvoorzitter David Aganzo in opspraak raakte.

Recent raakte Piqué zelf al in opspraak. De verdediger verdiende miljoenen aan de deal die ervoor zorgde dat de Supercopa in Saoedi-Arabië werd gespeeld. Ook probeerde de centrale verdediger via een geheime lobby mee te gaan naar de Olympische Spelen met Spanje. Nu is duidelijk geworden dat met een bericht van Ramos probeerde om spelersvakbondvoorzitter David Aganzo in een kwaad daglicht te zetten.

Een bericht dat hem werd toegestuurd door Ramos, stuurde Piqué door naar bondsvoorzitter Luis Rubiales. Daarin uitte de stopper van Paris Saint-Germain zijn twijfels over het functioneren van Aganzo, zonder dat hij letterlijk zei dat de voorzitter van de spelersvakbond op moest stappen. In Spaanse media, die massaal aan de haal gaan met het nieuws, wordt gesuggereerd dat de Catalaan ervoor wilde zorgen dat Aganzo weg moest.

Eerder gaf Piqué in een interview al aan dat hij niet begrijpt waar alle ophef vandaan kwam. Hij zag weinig kwaad in de miljoenendeal rond de Supercopa en het proberen om een plekje in de Olympische selectie te krijgen.