Slot neemt Senesi-zorgen weg: Hij heeft geen moment gevoeld, anders ben je klaar

Slot neemt Senesi-zorgen weg: "Hij heeft geen moment gevoeld, anders ben je klaar"

25-04-2022 09:19
11

Marcos Senesi viel zondagmiddag geblesseerd uit bij Feyenoord, maar de kans is levensgroot dat hij gewoon kan spelen tegen Olympique Marseille. Trainer Arne Slot geeft aan dat de blessure van de Argentijn mee lijkt te vallen.

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht (2-1) zei Slot tegen ESPN al dat de bovenbeenblessure van Senesi niet ernstig lijkt. Op de persconferentie vertelt de Feyenoord-coach meer. "Ik zag hem net al op een normale manier door de kleedkamer lopen", laat Slot optekenen door NU.nl. "Hij heeft geen moment gevoeld, anders ben je klaar."

"Marcos denkt ook dat het meevalt en die mening deel ik. Ik heb de hoop en de verwachting dat hij er donderdag (tegen Marseille, red.) bij is", gaat Slot verder. "Hij gaf al in de rust aan dat hij wat last van zijn bovenbeen had. Het waren meer krampachtige verschijnselen."

Voor Feyenoord wacht nu dus een duel in de halve finale van de Conference League met Marseille. De Rotterdammers spelen eert thuis, voor ze een bezoek brengen aan het Stade Vélodrome.