'United-top mag Ten Hag binnen 48 uur voor een Ajax-wedstrijd niet meer storen'

'United-top mag Ten Hag binnen 48 uur voor een Ajax-wedstrijd niet meer storen'

29-04-2022 14:28
71

De leiding van Manchester United heeft te horen gekregen dat ze Erik ten Hag niet meer moeten storen rond wedstrijden van Ajax. Binnen 48 uur van de aftrap van de Amsterdammers wil de trainer zich volledig kunnen focussen.

Dat hebben bronnen gemeld aan ESPN. Het is niet duidelijk wie aan de clubleiding van United heeft gevraagd om Ten Hag rond de wedstrijden van Ajax met rust te laten, maar zeker is wel dat de Tukker zelf graag ook rustig toe wil werken naar de laatste vier competitieduels met de Amsterdammers.

Onlangs werd wereldkundig gemaakt dat Ten Hag na dit seizoen aan de slag gaat bij Manchester United. Hij wordt betrokken bij de belangrijkste besluiten die de volgende seizoenen aangaan, maar dat zal dus niet meer rond wedstrijden van Ajax gebeuren. Op zondag 15 mei staat de laatste speelronde in de Eredivisie op het programma.

Ten Hag heeft een contract voor drie jaar met een optie voor nog een seizoen getekend op Old Trafford. Hij zal daar interim-trainer Ralf Rangnick opvolgen, die wel aanblijft als adviseur maar ook de bondscoach van Oostenrijk zal worden.