'Feyenoord hoopt op nieuwe huurperiode: concurrentie uit Engeland en Duitsland'

'Feyenoord hoopt op nieuwe huurperiode: concurrentie uit Engeland en Duitsland'

29-04-2022 19:44 Laatste update: 20:18
121

Feyenoord hoopt volgend seizoen ook te kunnen beschikken over Guus Til. Ajax-clubwatcher Mike Verweij pakt in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf uit met dat nieuws. Het is afwachten wat de plannen van Spartak Moskou, waar Til onder contract staat, zijn.  

"Feyenoord wil graag op huurbasis nog een jaar door met Guus Til", onthult Verweij in de podcast. "Daar wordt ook over gesproken door het management van Til met Spartak Moskou. Alleen als Spartak de kans heeft om hem te verkopen, niemand weet hoe die situatie is en wat Spartak wel en niet mag, dan is de kans klein dat hij bij Feyenoord blijft." Volgens de journalist kan de Oranje-international op veel belangstelling rekenen. "Clubs uit Engeland en Duitsland willen hem kopen."

"Het is voor Feyenoord te hopen dat Spartak niet mag verkopen in het kader van allerlei restricties tegen Rusland", vervolgt Verweij. Zowel de clubwatcher als chef voetbal Valentijn Driessen denkt dat ook Luis Sinisterra en Orkun Kökcü vertrekken uit Rotterdam-Zuid. "Het is prachtig voor Feyenoord na zo'n goed seizoen, want dan komen spelers in de etalage te staan."

Naast het tweetal kan ook Tyrell Malacia volgens het tweetal hogerop. Onthuld wordt dat de linksback in het verleden bij Ajax op de radar stond, toen ook aan Owen Wijndal gedacht werd. "(Marc, red.) Overmars wilde een poging wagen om Malacia binnen te halen. Dat is een publiek geheim. Overmars was echt heel gecharmeerd door Malacia."