PSV-aanvaller Bruma weer in Turkse kijker: 'Hij zal alles voor de club geven'

PSV-aanvaller Bruma weer in Turkse kijker: 'Hij zal alles voor de club geven'

02-06-2022 18:17
64

Armindo Bruma staat opnieuw in de belangstelling van een aantal clubs uit Turkije. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer aan het Eindhovens Dagblad. PSV lijkt nog niet meteen uit te hoeven gaan van een vertrek van de Portugese aanvaller.

Geen van de geïnteresseerde clubs uit Turkije heeft op dit moment een bod uitgebracht, klinkt het. Het is niet bekend waar Bruma eventueel heen kan. De 27-jarige Portugees ligt nog twee jaar vast bij PSV en mag volgens het Eindhovens Dagblad bij een 'redelijk bod' vertrekken.

Catio Baldé, zaakwaarnemer van Bruma, wil niet verklappen welke clubs in de markt zijn. Hij benadrukt dat op dit moment nog niets is besloten. "Zolang Bruma contractspeler is van PSV zal hij alles voor de club geven", aldus Baldé.

Bruma maakte drie jaar geleden voor vijftien miljoen euro de overstap naar PSV. Na een mislukt debuutseizoen speelde de oud-speler van Sporting Portugal, Galatasaray, Real Sociedad en RB Leipzig een jaar op huurbasis bij Olympiakos, waarna hij afgelopen seizoen 28 competitieduels speelde voor PSV (twaalf keer vanaf de aftrap).