Bruiloft zit erop: weg naar Oranje en Zeist is vrij voor getrouwde Janssen

Bruiloft zit erop: weg naar Oranje en Zeist is vrij voor getrouwde Janssen

06-06-2022 11:13
69

Het was al bekend dat de bruiloft eraan zat te komen, maar Vincent Janssen is nu ook definitief in het huwelijksbootje gestapt. Dat betekent dat de spits zich spoedig bij het Nederlands elftal kan gaan melden.

Janssen trouwde op zondag met de Mexicaans-Amerikaanse Talia. De bruiloft vond in Californië plaats. De trouwerij van Janssen was wel redelijk ongunstig getimed: twee dagen daarvoor speelde Oranje een interland tegen België, terwijl de spits bij de selectie zat. Janssen kreeg echter toestemming van bondscoach Louis van Gaal om zich later te melden in Zeist.

Op dinsdag 7 juni zal de aanvalsleider zich bij de selectie van Oranje voegen. Een dag later speelt Nederland een uitwedstrijd tegen Wales. Het zal moeten blijken of Van Gaal dan al een beroep op Janssen kan en wil doen. De oefenmeester zei gekscherend dat Janssen de bruidsnacht 'goed moest doorbrengen met zijn lieve vrouwtje'.

De zeventienvoudig international zit voor het eerst in 4,5 jaar tijd weer bij het Nederlands elftal. Van Gaal is Janssen op het spoor gekomen door assistent Danny Blind, die eerder al met hem samenwerkte.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joris van Overeem (@jorisvanovereem)