Cerny gaat vlammen bij FC Twente: Ik ga meteen weer aan het werk

Cerny gaat vlammen bij FC Twente: "Ik ga meteen weer aan het werk"

22-06-2022 23:15
14

Vaclav Cerny gaat meteen weer aan het werk na een zwaar seizoen, dat afgesloten werd met wedstrijden in de UEFA Nations League. Maandag meldde hij zich op de eerste training van FC Twente.

"Ik ga meteen weer aan het werk", zegt Cerny tegen iSport. "Al na het einde van het afgelopen seizoen concentreerde ik me op het nieuwe seizoen. Veel tijd om te rusten was er niet."

Cerny's ploeggenoot Michal Sadílek meldt zich binnenkort ook weer bij Twente. "Hij traint donderdag weer, terwijl hij een heel ander seizoen heeft gedraaid dan ik. Eentje met veel meer wedstrijden dan ik, ik kwam terug van een blessure. En toch heeft hij maar drie dagen meer vrij dan ik."

Bedanken voor de Tsjechische nationale ploeg zat er voor Cerny niet in "Ik wilde juist heel graag. Ik was er enthousiast over, maar ik zal niet liegen dat het niet moeilijk was. We hadden nogal wat vluchten, elke dag trainen... Ik ben twee keer ingevallen, maar toch vraagt het wat van je lichaam. Klagen doe ik niet. Dit waren wedstrijden waarin ik me kon meten met spelers van het hoogste niveau."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie