Chelsea-eigenaar Boehly dineert met Barça-clubleiding en bespreekt transfers

Chelsea-eigenaar Boehly dineert met Barça-clubleiding en bespreekt transfers

07-07-2022 23:13 Laatste update: 23:30
25

Chelsea-eigenaar Todd Boehly was donderdag in Barcelona te vinden. De miljardair ging daar dineren met de directie van FC Barcelona. Onder meer voorzitter Joan Laporta, technisch directeur Mateu Alemany en Jordi Cruijff waren aanwezig om mogelijke transfers te bespreken. 

Deze week werd bekend dat Chelsea wellicht geïnteresseerd is in Frenkie de Jong, die al wekenlang in verband met Manchester United wordt gebracht. Het bezoek van Boehly zal de geruchtenmolen alleen maar verder voeden, maar Chelsea en Barça kunnen het over genoeg spelers hebben: de Catalaanse club wil graag César Azpilicueta en Marcos Alonso overnemen, die nu nog voor The Blues uitkomen. 

Beide spelers hebben nog een éénjarig contract in Londen en daar wil Barcelona graag gebruik van maken. Chelsea-manager Thomas Tuchel is wel gecharmeerd van Frenkie de Jong en wil de middenvelder graag binnenhalen, maar Boehly wilde niets kwijt over de Nederlander. "Het eten was heerlijk", reageerde de Amerikaan op de vraag over mogelijke transfers.