Giménez is op weg naar Feyenoord: 'We proberen een akkoord te bereiken'

Giménez is op weg naar Feyenoord: 'We proberen een akkoord te bereiken'

23-07-2022 07:20 Laatste update: 07:41
81

Feyenoord en Cruz Azul werken achter de schermen hard aan de transfer van Santiago Giménez. De spits heeft meerdere opties, maar Rotterdam-Zuid moet zijn nieuwe bestemming worden. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Mathias Bunge.

Feyenoord wil van Giménez (21) dolgraag de nieuwe spits maken, maar een akkoord daarover met Cruz Azul is er nog niet. De wens van de spits is om de overstap te maken naar Nederland.

Wedden

Meer odds

"Er is interesse van Feyenoord voor Santiago, Cruz Azul weet dit en probeert een akkoord te bereiken zodat hij een Feyenoord-speler kan worden. Er moeten verschillende dingen worden opgelost en er is nog geen overeenkomst, er ligt alleen een bod op tafel", vertelt Bunge aan MARCA Claro. "Het eerste bod werd afgewezen. De zorgen die Cruz Azul had zijn aangepakt en ik denk dat met een tweede bod die zorgen kunnen worden opgelost."

De voorkeur van Giménez ligt bij een transfer naar Feyenoord. "Hij gaf aan dat het niet de bedoeling is om transfervrij te gaan. We weten dat de familie-Giménez een goede geschiedenis heeft bij de club. Het belangrijkste is om tot een goede overeenkomst te komen."

De komst van Giménez, die in Mexico nog tot 2023 vastligt, moet Feyenoord-trainer Arne Slot voorin meer opties geven. De club legde eerder deze zomer ook al Danilo Pereira vast.