Antony reageert op interesse United: 'Maar het is niet zo dat ik weg moét'

Antony reageert op interesse United: 'Maar het is niet zo dat ik weg moét'

20-08-2022 07:10
189

Ajax moet alsnog vrezen voor een vertrek van Antony, ook al werd een bod van tachtig miljoen euro van Manchester United afgeslagen. De 22-jarige Braziliaan kan niet beloven dat hij na 1 september nog in de Johan Cruijff Arena speelt.

"Nee, om heel eerlijk te zijn kan ik dat niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst", vertelt Antony in een interview met De Telegraaf.

Voor de rechtsbuiten is het echter zeker geen straf als hij nog een seizoen bij Ajax blijft. "Nee, nee, nee! Ik ben heel gelukkig bij Ajax, heb een contract tot de zomer van 2025 en zal elke seconde alles geven voor deze prachtige club. Het shirt draag ik met trots en vanaf dag één voel ik me thuis. Als we met zijn allen beslissen dat ik hier blijf, dan weet ik dat dit het beste voor mij en de club is. Het is niet zo dat ik weg moét."

Antony bewaart wel goede herinneringen aan de samenwerking met Erik ten Hag, die hem nu dolgraag naar United wil halen. "Hij is superbelangrijk voor me geweest. Ik ben hem dankbaar en wens hem alle goeds. Ik zal na onze samenwerking altijd voor Erik juichen. Nee, dat kon tot nu toch nog niet en dat maakt me triest. Maar Erik kennende ben ik ervan overtuigd dat hij het tij snel zal keren. Manchester United zal aan zijn hand beter worden. Bij zijn vorige clubs heeft hij bewezen dat zijn methode werkt."