'Broer van Ziyech voedt geruchten over transfer naar Ajax met foto op Instagram'

'Broer van Ziyech voedt geruchten over transfer naar Ajax met foto op Instagram'

22-08-2022 19:53 Laatste update: 20:01
62

Hakim Ziyech komt steeds dichterbij een hereniging met zijn oude club Ajax. Onder andere zijn broer voedt de geruchten met een oude foto van de huidig speler van Chelsea in een Ajax-shirt.

De broer van Ziyech plaatste namelijk een foto op zijn Instagram, waarop de middenvelder te zien is in een tenue van de Amsterdammers tijdens een Champions League-wedstrijd. Eerder werd door verschillende media al gemeld dat Ajax in Ziyech de ideale vervanger van Antony ziet, mocht de Braziliaan deze zomer vertrekken. Er zou ook al een eerste gesprek hebben plaatsgevonden tussen de clubleiding van Ajax en Ziyech.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde maandag dat er ook al een tweede gesprek is gevoerd met technisch bestuurder Klaas-Jan Huntelaar. Ziyech en hij kennen elkaar nog uit hun gezamenlijke tijd in Amsterdam. Het is nu wachten of Antony ook daadwerkelijk nog gaat vertrekken. Hier zal in de komende dagen meer duidelijk over worden. Volgens Romano is Chelsea in ieder geval bereid om Ziyech voor een goed bod te laten gaan.